Over Kimama

Wie zijn wij?
De uiterst populaire Kimama zomerkampen verwelkomden hun eerste “happy campers” in 2004. Een speciale groep van onderwijzers en jeugdleiders, Israëlische  afgezanten die zomerkampen in de VS hadden geleid, begreep het grote belang van een in Israël gebaseerde ontmoeting tussen jonge mensen uit de hele wereld. Daarom richtten ze Kimama op.
Camp Kimama is een uniek internationaal zomerkamp in Israël, met elk jaar duizenden deelnemers tussen de 6 en 17 jaar uit 40 verschillende landen uit de hele wereld. Kimama biedt drie verschillende zomerkampervaringen in Israël: Kimama Michmoret – aan de Middellandse zeekust, ongeveer een half uur van Tel Aviv; Kimama Hof – een natuur- en watersportkamp aan het strand van Beit-Yanai; en Kimama Galim – een interdisciplinair kamp aan de voet van het Carmel gebergte, in Haifa.

Wat we je aanbieden
Een unieke ervaring waarin je nieuwe culturen, talen en werelden zult ontmoeten; doe kennis en ervaring op in gebieden die jou interesseren; ontmoet jongeren uit Israël en uit de hele wereld; sluit speciale vriendschappen voor het leven.
Activiteiten in Camp Kimama worden in het Hebreews en in het Engels gehouden en we hebben medewerkers die ook met vele andere talen kunnen helpen.
Onze kampen bieden ook oefening en plezier in veel verschillende activiteiten: tennis, basketbal, voetbal, surfen, duiken, zeilen, koken, kunst, visuele kunsten, zwemmen, en nog veel meer.
Al deze activiteiten zijn geïntegreerd in educatieve activiteiten, met de nadruk op waarden zoals onafhankelijkheid, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en emancipatie. We geloven dat elke deelnemer talenten en vermogens heeft die ontwikkeld kunnen worden. We vinden je om jouw sterke punten te vinden en ze te uiten.

Data zomer 2018
Kimama Michmoret en Kimama Galim:

1 ronde – 2-14 juli 2018 (Twee weken)
2 ronde – 17-29 juli 2018 (Twee weken)
3 ronde – 1-13 augustus 2018 (Twee weken)

Kimama Hof:
1 ronde – 8-14 juli 2018
2 ronde – 16-22 juli 2018
3 ronde – 24 juli – 30 juli 2018
4 ronde – 1 augustus – 7 augustus  2018

KimamaTech:
1 ronde – 2-14 juli 2018 (Twee weken)
2 ronde – 17-29 juli 2018 (Twee weken)

Voor meer informatie en registratie
Onderaan de pagina vindt je een contactformulier. Vul je gegevens in, dan neemt één van onze vertegenwoordigers contact met je op om al je vragen te beantwoorden. Om zeker van een plek op de door jouw gewenste datum te zijn, en op de locatie die jij wilt, raden we je aan om je zo snel mogelijk te registreren.

Contacteer Ons